Nieuwe website november 2018

Nieuwe website november 2018

Geplaatst op 30-10-2018  -  Categorie: Algemeen

Een nieuwe website voor de NAJAD Club, een hele uitdaging, heel veel werk, maar het resultaat mag er dan ook zijn. Het gehele bestuur is, eerlijk gezegd, verschrikkelijk trots op het websiteteam dat e.e.a. zo snel vorm heeft kunnen geven. Achter de schermen is en wordt nog steeds koortsachtig gewerkt om alles tot in de puntjes voor elkaar te krijgen.

Onze nieuwe website is van e-Captain, hier hebben wij een template uitgezocht met een aantal basis modules. Heel veel werk is verricht door onze webmaster Gees, zij heeft de gehele website gestalte gegeven en de diverse modules ingevuld. Zonder haar waren we nog niet op de helft geweest.

Het secretariaat en de redactie hebben vervolgens van alles uitgezocht, aangedragen, ingevuld en Gees bedolven onder vragen, vragen enz. enz. Albert heeft zich zeer intensief  met het ledenbestand bezig gehouden en het gehele forum uitgezocht en opnieuw ingedeeld, een enorme klus. Het forum functioneert nog niet helemaal zoals we willen, maar daar wordt aan gewerkt.

De redactie is gewoon heel erg blij dat ze nu snel mooie berichten met een logo naar de leden kan sturen en heeft zich bezig gehouden met de nieuwsberichten, agenda, foto's / foto-albums [die zijn echt prachtig geworden], fotowedstrijd, uitnodigingen, verslagen en alles wat jullie nog meer van mij mogen ontvangen.

Jullie zullen ongetwijfeld aangenaam verrast worden met de verfrissende uitstraling van de homepage waarop je gelijk kunt inloggen en je meteen bij o.a. je persoonlijke gegevens komt. Hier kun je ook gelijk je wachtwoord aanpassen!

Nieuws, forum, agenda en de foto-albums hebben allemaal een veel duidelijker en overzichtelijker opzet gekregen.

Kijk nu bij agenda naar alle evenementen voor 2019 en zet ze alvast in je agenda.

Bij foto’s zien jullie nu bv de meest actuele albums. Klik je op een album, dan zie je gelijk alle foto’s, klik op een foto en hij verschijnt pagina groot. Mooier kunnen we het niet maken.

Binnen heel korte tijd ontvangen jullie allemaal je nieuwe inloggegevens en zijn we zéér benieuwd naar de reacties. 

De webmaster gaat van een welverdiende lange vakantie genieten, dus: voor alle vragen over de ledenadministratie en het forum kunnen jullie terecht bij: siraterces.[antispam].@najadclub.nl  voor alle overige vragen en/of opmerkingen bij: eitcader.[antispam].@najadclub.nl   

Als verrassing hebben we de vijf genomineerde foto's van de nieuwe fotowedstrijd 2018, gelijk met het online gaan van de nieuwe website, op de homepage gepubliceerd. Wij vragen jullie ook gelijk om te gaan stemmen op de no's 1, 2 en 3. Klik op fotowedstrijd en het wijst zich vanzelf.

Heel veel kijk- en leesplezier gewenst namens bestuur en websiteteam.

Marga van Houdt - eitcader.[antispam].@najadclub.nl